Száztizenharmadik vendégem, az olasz Susan (23) gender study szakon tanul master képzésen, és mellette sztriptíztáncosnő. Nem volt semmilyen referenciája, de azt írta a requestjében, hogy a diplomamunkáját a sztriptíztáncosok világáról írja homoszexuális megközelítésben, és jön Budapestre némi terepmunkára. Na, gondoltam, ez egy érdekes request, vélhetően a lány is az lesz. 

Három napra kért szállást, annyira is mondtam neki igent, de első éjszakára azt írta, hogy a Morrison's-ba akar táncolni menni, ahova én nagyon nem akartam, ezért ő elment és a barátainál aludt. Még az érkezése előtt sokat üzengettünk egymásnak, ami nekem szokatlan volt. Megírtam neki, hogy másnap este egyedül kell mennie a stript clubba. Este találkozni szeretnék Istvánnal, akit nem láttam 3 hónapja, mert most jött haza Amerikából. Majd később együtt utána megyünk. 

Vicces üzenetek sora követte egymást, amiben megírta nekem, hogy a feminista domináns szexet szereti (az milyen lehet?), és reméli, ezek a képek nekem is tetszenek, amiket átküld. Na most ez a blog nem tűri el, hogy minden képet részletezzek, és ki is töröltem őket, mert nem bírtam a fényképeim között látni, de pl. volt olyan közöttük, hogy egy meztelen férfi térdel és egy felöltözött nő mellette könyökig dugja fel a kezét. Igen, a nő a férfinak. Könyékig. Véresre vert felfüggesztett nő, mellette egy pap. Hermafrodita. A többit már nem merem leírni. 

Visszaírtam, hogy hát az én vizuális szexuális fantáziavilágom nem teljesen erre gerjed be... ennél jóval alacsonyabb az ingerküszöböm. Erre válaszolt, hogy másnap majd beszélgetünk a férfiakról (és a nőkről) egy sör mellett. Susan másnap megjött, egy teljesen átlagos mosolygós kislány, egyből szorosan megöleltük egymást, amit én soha senkivel nem szoktam, de mondjuk férfiak farkáról se szoktam a vendégeimtől fényképeket kapni, mielőtt feljönnek hozzám (utána sem!), szóval vegyük úgy, hogy előre megelőlegeztük a bizalmi kört egymásnak. Aznap elfoglalt voltam, így rövid idő után ki is tettem a lakásból, hogy menjen várost nézni és este majd találkozunk nálam. Susan hazahozott egy üveg fehérbort, én vettem 3 cidert, a konyhában fel is bontottuk mindet.

 

Susan elmesélte, hogy Göteborgban lakik, ahol gender studyt tanul, nem igazán lehet ezt magyarra fordítani, nagyon hülyén hangzana úgy, hogy nemi tanulmányok, de általában feminista csajok mennek erre a szociológiai szakra. (De lehet, hogy tévedek.) Mellette három napot dolgozik egy sztriptizbárban, és egy hónap alatt annyit keres, mint én egy év alatt. Öltánc 150 euró, extra szolgáltatások plusz pénz. De a vendégek, és főleg a visszajáró törzsvendégek nagyon jól fizetnek, hálistennek. 

Susan biszexuális, női preferenciával. Van egy iráni barátnője, akit nagyon szeret és van egy 5 évvel idősebb barátja, akivel Susan 14 éves kora óta együtt van, egyszer a jövőben még hozzámegy feleségül. Nyitott kapcsolatban él a lánnyal és a fiúval is. Lakott kommunában is, egy foglalt házban, ahol berendeztek mindenféle játszószobákat szexuális preferenciák szerint. Unalmas kispolgár vagyok! Még egyszerű játszószobát sem láttam, csak filmekben. 

Közben megérkezett hozzám István is, hogy elvigyen minket a sztriptízbárba. Ő még nem volt soha, én másodjára, 2 éve az amerikai vendégem oda vitt először. István megérkezésére már elég jó kedvünk volt, és ő is hamar adaptálódott a hangulatunkhoz. Átmentünk a Marilynbe, ahol nem volt egy vendég se, és hiába kértük az üzletvezetőt, nem akarták elhinni nekünk, hogy megbeszélt időpontunk van 23.00-ra. Susan sajnos nem emlékezett a hölgy nevére. A tulaj előkerült és leültünk négyesben. Susan és a tulajdonos másfél órát beszélgettek, a vendégem belengette, hogy talán ott dolgozna egy hétig idén nyáron. Jó csajt nem láttam a klubban, Susan emelné a szinvonalat, az biztos. Próbáltam Istvánnal beszélgetni, de ő koncentráltan figyelt a lányok beszélgetésére, én meg unatkoztam. Egy rövid időre elbóbiskoltam a kanapén. Kellett volna rólam egy fényképet készíteni, sztriptízbárban még nem aludtam el eddig. 

Onnan átmentünk a Fővámtérre enni valamit. Semleges, barátkozós, couchsurfinges dolgokról keveset sikerült beszélgetnünk, mert István megborult, és a mi kapcsolatunk indiszkrét részleteivel szórakoztatta Susant, amit nem viseltem túl jól. A vendégem jól-rosszul szórakozott a vitatkozásunkon, és néhányszor elismételte röhögve, hogy össze fogtok házasodni.

Az egész este tulajdonképpen egy körforgás volt közöttünk: én Istvánnal foglalkoztam, István Susannal, Susan meg velem. Körbeforgó spirál voltunk, ami más irányokban már gyengébben működött. Berágtam Istvánra, így az estét befejezettnek nyilvánítottam, és kértem Susant, hogy menjünk haza. István hazavitt minket. Otthon Susan lejtett nekem egy lapdance-t thank you giftként, második öltánc élmény is pipa. Susan leültetett a kanapéra, majd velem szemben a falnak dőlve kezdett el nagyon szexin táncikálni Massive Attack zenéjére, majd térdre ereszkedett és éhes macska tekintettel odamászott hozzám. Kicsit úgy éreztem magamat közben, mint valami mainstream amerikai film főhőse lennék. Kétségtelenül izgalmasabb ajándék volt, mint a szokásos bögre. Nem, nincs róla videó, bocs. 

Másnap délelőtt Susant a nappalimban találtam a szobája és a vendégfürdőszoba között közlekedve. Összeszedtük magunkat és átsétáltunk a Kinoba reggelizni, ahova Susan meghívott. Onnan átgyalogoltunk a Margitszigetre, majd felsétáltunk a Várba.

Susan szereti, amit csinál. Imád táncolni, imád szexelni, nem zavarja az idegen öreg-fiatal-sovány-kövér-csúnya-szép stb. férfiak érintése és egyéb.. a lényeg csak, hogy viselkedjenek rendesen. Az általános zsigerből jövő társadalmi reakció az lenne, hogy mikor 33 lesz mennyire lesz kiégve, ha már most 23 évesen túl van mindenen. Nem tudtam olyan szexuális tevékenységet, formációt, extrém perverzitást felhozni, amit ő még ne csinált volna. Mi új élménye lesz neki 5 év múlva, ha már most mindent kipróbált? Gyorsan meg is állapítottam, hogy szűz lány vagyok hozzá képest.

Erről nem beszélgettünk, de arra gondoltam, hogy egyetem után az lenne neki szakmailag/anyagilag a legjobb, ha a szakmájában is elhelyezkedne és folytatná a vetkőzést. Szakmailag is fejlődne, és közben jól keresne a mellékállásában. Sokat utazik. Nemrég Törökországban volt 4 hónapig, ahol egy feminista szervezetnél volt gyakorlaton, kapcsolódik a diplomájához az ottani munkája, de nem szorosan. 

Megszerettem Susant, kedves, nyugodt és érdekes lány. A munkája és a szexualitáshoz való hozzáállása teszi különlegessé. Abból él, amit szeret csinálni, jól ismeri az ítélkező társadalmat, kapott már elég kritikát. Tőlem nem hallott rossz szót, és nem azért, mert elhallgattam a véleményem, hanem tényleg azt gondolom, hogy csinálja azt nyugodtan, amit szeret. Az külön vicces volt, mikor elkezdett engem presszionálni, hogy költözzem én is Svédországba és legyek sztriptíztáncosnő.

Mondtam neki először udvarias lerázással, hogy ohh, én ehhez már öreg vagyok. Erre belelkesedve annyit mondott, hogy tévedek, épp most van egy 38 éves kolleganője, aki most kezdte a szakmát. Azt válaszoltam, hogy szeretem a rendezvényszervezést. 

Este különválltunk. Én elmentem egy nagyon gyenge színvonalú pszicho Virus előadásra a Kolorba, ahol a konfliktuskezelésről tartottak előadást. Susan vacsorázni ment a barátaival, majd megnézték a Szimplát. A Gozsduból hazamentem aludni, mert éjszaka csak 2 órát sikerült. Susan is hazaért éjfél körül, kicsit beszélgettünk, aztán elaludtunk. Hajnalban arra ébredtem, hogy megpuszilja a homlokomat búcsúzóul a reptérre menet előtt. 

Kövess Facebookon és Instagramon!