Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mini háborúm a CouchSurfing Inc.-vel

Egy hónap kihagyással pénteken lesz egy új vendégem. Az elmúlt hetekben nem kaptam requesteket, eltekintve 2 főtől, akik nem voltak szimpatikusak, így decline-t kaptak. Próbáltam megtalálni magamat az elmúlt időszakban különböző szűrők alapján, utoljára bejelentkezett, referencia szám stb, de soha nem dobta fel a listában a saját adatlapomat. Írtam különböző CS tagoknak, hogy ők kapnak e kéréseket, mind azt írta vissza, hogy igen. Ekkor kezdett elhatalmasodni rajtam egy összeesküvés elmélet, miszerint a CouchSurfing Inc. kiszedetett a keresőből, hogy bojkottálja a blogomat. Ami nyilván hülyeség és szükségtelen paranoia a részemről, de pont akkor zártunk le egy 45 levélből álló levelezést az ügyvédükkel, amiben volt olyan rész is, hogy töröltetik a blogomat és a FB oldalamat, ha nem változtatom meg a nevét és a domain nevét.

vienam.jpg

5 Tovább »

A CouchSurfinghez 11 másodpercenként csatlakozik egy új tag

Megkerestem a CouchSurfing International Inc.-t, hogy válaszoljanak nekem néhány kérdésemre a CS szervezet gazdasági hátterét illetően. Eredeti terveim szerint Casey Fentonnal szerettem volna interjút készíteni, de sajnos az nem jött össze. A lenti kérdéseken kívül még Casey saját CS tapasztalataira lettem volna kiváncsi, de ahhoz túl kicsi a blogom, hogy ő válaszoljon nekem:

Although Casey is still on our board of directors, he is only occasionally available for interviews, and generally only with larger publications.

Noha Casey még az igazgatótanácsunk tagja, csak alkalmanként elérhető interjúkra, és általában csak a nagyobb kiadványok részére.

A végleges interjú alanyom Heather O'Brien lett, aki a CouchSurfing Inc. vállalatnál média projektmenedzser pozíciót tölt be.

Heathermosquefilming-e1350953216126.jpeg

2003-tól 2011-ig miből tartotta fel magát a szervezet?
2003-ban a honlap még béta verzióban volt, semmilyen anyagi forrásunk nem volt. A költségeket Casey fizette önerőből. 2004 és 2011 között kizárólag adományokból és a címhítelesítési (verifikáció) bevételekből üzemeltünk.

2 Tovább »

couchsurfing

blogavatar

A világ minden pontjáról fogadok utazókat és adok nekik szállást a kanapémon, és én is a couchsurfing.org-ot használom szálláskeresésre a saját utazásaimkor. A CS tapasztalataimat igyekszem megosztani a blogon. A CouchSurfing International Inc. és a blog között nincsen semmilyen intézményes kapcsolat. A vállalat sem a blogot, sem az íróit nem szponzorálja, és semmilyen anyagi juttatásban nem részesíti. I receive travelers from around the world and I provide them with accommodation on my couch. I also plan on using couchsurfing to find accommodation on my own travels. On this blog I write about my couchsurfing experience. There is no institutional relationship between CouchSurfing International Inc. and this blog. The company does not sponsor or pay any compensation to this blog and its authors.

Hirdetés

Facebook

Utolsó kommentek

Itt támogathatsz