Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Goldenblog 2013 - Szavazz a Couchsurfing blogra!

Idén én is elindulok a Goldenblog verseny Életmód kategóriájában. Ha szereted a blogot, akkor örülnék a szavazatodnak. Kérlek szavazzatok minél többen, azaz szóljatok a barátaitoknak is :-)

Szavazás menete:

Ide kell kattintani, majd megkeresni az Életmód dobozban a Couchsurfing blogot. Klikk után megnyomni a Facebook belépés gombot, majd utána a zöld Szavazok gombot. Csak ennyi. :)

Mobilrol is szavazhattok! Beírjatok a böngészőbe, hogy goldenblog.hu, beléptek a Facebook azonosítótokkal, majd a listából kikeresitek a Couchsurfing blogot es lehet is szavazni. 

Screen shot 2013-08-01 at 0.55.25.png

Köszönöm. 

 

0 Tovább »

Szavazz rám! Big Blog Exchange versenyen indulok!

Vettem egy nagy lélegzetet és elindultam életem első blog versenyén, amit nagyon szeretnék megnyerni. Bízom benne, hogy a szavazók többsége érti majd a magyar nyelvet és rám voksol. :-) Te mindenesetre megtehetnéd...! 

A nemzetközi verseny lényege, hogy a 16 győztes a négy különböző kontinensről lakóhelyet és blogot cserél egy másik győztessel júniusban 10 napra. Összesen ennyit lehet eltölteni a másik országában és tanulni az ottani emberekről, kultúráról, ételekről és környezetről. Minderről pedig természetesen írni kell a blogbejegyzéseket. Tulajdonképpen ez egy homeexchange verseny, csak nem ők találták ki. 

Szavazni lehet a blogokra, az első 25-ből választ ki a zsűri 14-et, a maradék 2 pedig a top 100-ból vagy a többiből lesz kiválasztva, hogy esélyt kapjanak azok is, akik az utolsó pillanatban csatlakoztak a versenyhez és nem volt idejük elég szavazatot gyűjteni. 

Ha esetleg bekerülök a 16-ba lehet, hogy egy pakisztáni srác blogját kapom meg, és utazhatok az országába a férfi divatról írni. :-) Komolyra fordítva a szót, ha így lesz, akkor a szervezők megpróbálnak a blogomhoz hasonló témát keresni nekem párnak. Ami nem lenne nehéz, mivel az indulók többsége utazásos blog. 

Ha szereted a blogomat és van több email címed és egy szabad perced, akkor többször is lehet szavazni... rám :-) Nem fogják promóciókra felhasználni az email címedet és teleszemetelni a postafiókodat, ez csak egy egyszerű mód arra, hogy kövessék a szavazás menetét. Ne aggódj emiatt! 

Annyi a meló vele, hogy klikk a vote gombra a nevem mellett, majd be kell írni az email címedet, és utana az email fiókodba röppen egy email, amiben a visszaigazoló linkre kell kattintani. Köszönöm mindenkinek! 

Ha a barátaitokkal és a családtagjaitokkal is megosztanátok a linket, hogy szavazzanak rám, elképzelhetetlenül hálás lennék!

Itt lehet szavaznihttp://www.bigblogexchange.org/blog/266002

Screen shot 2013-03-10 at 13.37.23.png

0 Tovább »

couchsurfing

blogavatar

A világ minden pontjáról fogadok utazókat és adok nekik szállást a kanapémon, és én is a couchsurfing.org-ot használom szálláskeresésre a saját utazásaimkor. A CS tapasztalataimat igyekszem megosztani a blogon. A CouchSurfing International Inc. és a blog között nincsen semmilyen intézményes kapcsolat. A vállalat sem a blogot, sem az íróit nem szponzorálja, és semmilyen anyagi juttatásban nem részesíti. I receive travelers from around the world and I provide them with accommodation on my couch. I also plan on using couchsurfing to find accommodation on my own travels. On this blog I write about my couchsurfing experience. There is no institutional relationship between CouchSurfing International Inc. and this blog. The company does not sponsor or pay any compensation to this blog and its authors.

Hirdetés

Facebook

Utolsó kommentek

Itt támogathatsz