A jó idő beköszöntével bizonyára Ti is egyre inkább kedvet éreztek világot látni. Sokan már a nyaralást is tervezgetik ilyenkor, de egy kis kiruccanáshoz szerencsére nem kell addig várni, hiszen a kellemes tavaszi napok ideálisak városlátogatáshoz és kiránduláshoz egyaránt.

Vidd magaddal MasterCard kártyádat is!

MasterCard kártyádnak akkor is nagy hasznát veszed, ha couchsurfös kalandokra vállalkozol, hiszen az indulástól a hazatérésig számtalan helyen vásárolhatsz vele: a benzinkutaknál, a pályaudvarok jegypénztáraiban, a szupermarketekben, az éttermekben, a kávézókban, illetve a múzeumokban általában van kártyaelfogadás.

Oszd meg élményeidet!

Hazatérésed után, kérjük, oszd meg velünk az utazásaid során szerzett, bankkártyás vásárlásokkal és kártyaelfogadó-helyekkel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat: töltsd ki a MasterCard Úti Tippek oldalon található pár perces kérdőívet!

canstockphoto9460412.jpg

Ismerd meg más utazók tapasztalatait!

A MasterCard Úti Tippek oldalon a világ számos országáról osztották már meg fizetési tapasztalataikat az utazók. A „Kártyás tapasztalatok a nagyvilágból” menüpont alatt Te is megtalálhatod ezeket a fontos tudnivalókat összegző, érdekes és könnyen áttekinthető rajzos ábrákat.

Ne feledd, bármerre indulsz a világban, MasterCard® vagy Maestro® bankkártyáddal és a MasterCard Úti Tippek tanácsaival biztosan élmény lesz az utazás.

További információk:

www.mastercard.hu/utazas

A vendégposztot a MasterCard szponzorálta.