Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A couchsurfing, mint társkereső? II. rész

Egy éve írtam egy posztot erről a témáról, ezt szeretném most folytatni.

Vannak olyan hosztok, aki gender preferenciát állítanak be az adatlapjukon, férfiak, akik csak nőt hosztolnak. Ők elsősorban randizásra használják az oldalt, vagy csak kényelmesebben érzik magukat otthon lányok társaságában. Férfiak, akik csak férfiakat hosztolnak, azok 98 %-ban melegek, és ők is partnerkeresésre használják a CS-t. Több olyan profilt láttam, ahol szövegesen is kiírták, hogy ne írjanak nekik lányok. Természetesen ez nem igaz minden melegre, engem például Brüsszelben egy homoszexuális fiúpár hosztolt 2 éjszaka, nagyon remek estéket dumáltunk végig, valamint az utolsó estémen is szintén egy meleg ambassador srác hosztolt, aki nem jelezte az adatlapján, hogy meleg, hanem a személyes beszélgetés során mondta el.

Nekem nincsen nemi preferenciám, vegyes arányban hosztoltaltam, lányokat, fiúkat, párokat, heteroszexuálisokat és homoszexualisokat. Kb. 45 férfi, 25 nő, 15 pár vendégem volt. Azt viszont mindenképp elmondhatjuk, hogy a fiúkat több lány hosztolja, mint a saját neme, és ugyanez fordítva, talán nálam is ezért a legnagyobb a szóló férfi vendégek száma. Sokan párokat nem szeretnek hosztolni, mert gyakran volt velük olyan tapasztalatuk, hogy ingyen szállásnak használták őket, a pár végig kettesben akart lenni. Nekem inkább pont az ellenkezője a tapasztalatom: a párok örültek a személyemnek, főleg ha hosszabb utazáson vesznek már részt együtt, kell a társaság :-). Én kifejezetten szeretek párokat hosztolni. Friss szerelmeseknek azonban nem ajánlom a couchsurfinget, pont az intimitás hiánya nem jó egy néhány hete összejött párnak, akik első közös utazásra indulnak együtt.

30 Tovább »

A couchsurfing, mint társkereső?

Lépten nyomom kapom az arcomba, amikor találkozok egy ismerőssel és feljön a CS témának, vagy a Facebook oldalon kommentben, hogy a couchsurfing voltaképp egy társkereső oldal. A válaszom sokrétű.

Társkereső annak, aki arra használja. Sok férfi kizárólag női vendégeket fogad, és a requestjébe is burkolt utalásokat tesz a leendő CS experience romantikus voltát beígérve. Sőt, Csonka Gábor mesélte, hogy egyszer találkozott egy lánnyal, aki Európát úgy utazta végig, hogy kizárólag helyes pasiknak írt requesteket, ez volt a célje: végig kúrni az öreg kontinenst. Egy belga közel ötvenes férfi Brüsszelben két év alatt 421 vendéget fogadott (úristen, és még azt hittem, hogy az én 70-em sok), kizárólag férfiakat, a lapján kinn van, hogy ő mindig meztelenül van a lakásban, és a couch info-ban azt irja, hogy a vendég aludhat vele a franciaágyában a hálószobában, vagy ha gondolja, alhat egyedül a vendégszobában. Nincs negatív referenciája.

online-dating-header2.jpg

A couchsurfing annyira társkereső, mint bármilyen más ismerkedős, barátkozós alkalom az életben. Van aki a munkahelyét, az egyetemét, minden kocsmai sörözést arra használja fel, hogy csajozzon/pasizzon, és van aki a CS-en is erre gyúr. 5 millió tagja van a kanapészörf hálózatnak, ötmillió különféle céllal regisztráltak az emberek.

Annyiban talán egyértelműbb a helyzet, hogyha a szörfer és a hoszt között kialakul a szikra az első este a közös sörözés alkalmával, utána mindenképp egy helyre mennek aludni, könnyebb az esélye a "one (2-3?) night stand"-nek. Miközben minden máshol nagy valószínűséggel nem menne fel a lány/fiú a másik lakására azonnal. Persze sokat felmennek, de ennek kitárgyalása nem ez a blog témája. Valamint, ha első este meg is történik a dolog, másnak a vendég még ott marad, és sokszor harmadnap is. A másik fél "kénytelen" még elviselni a vendégét, és ez idő alatt lesz alkalmuk jobban megismerni egymást. Miközben egy szórakozóhelyen felszedett nő/pasi alkalom után általában (nem minden esetben) vége van az ismerettségnek legkésőbb reggel.

1 Tovább »

Mikor egy öltáncot kaptam ajándékba II.

A Marilyn bejáratánál rögtön a színpadba botlottunk a vendégemmel. Benn lehangolóan kevés vendég, bár nagyon sok dolgozó lány volt. Az egyik kanapén öreg kövér fickók ültek körülöttük kb. 10 lánnyal, pont úgy, mint a gengszter filmekben. Rendeltünk egy whiskyt és egy cidert, a számlán a két tételt 2500 Ft, 2500 Ft-ként tüntették fel. Úgysejtem bármit rendelhetünk, 2500 Ft-ba kerülhet tételenként. Igencsak meglepett, hogyan kerülhet ugyanannyiba a cider, mint a whisky, de Josh szerint nem kell logikát keresni a sztriptíz bár itallapjában, ez tulajdonképpen a belépő ára. Felültünk a pulthoz a szinpad mellé, ahol a lányok kb. 3-4 percenként váltották egymást. Mindenki bikiniben vagy szexi fehérneműben táncolt, amit egyáltalán nem vettek le. A testük viszont egyszerűen fantasztikus volt, mindenkinek modell alkata volt. Azt nem mondanám, hogy nagyon tehetséges táncosok lettek volna, de módfelet hajlékonyak. Inkább csak táncikáltak. Nem igazán érződött, hogy komoly rúdtáncos iskolai képzés állna a hátuk mögött. Az egyik lánynak raktam 500 Ft-ot a bugyijába, amit két puszival köszönt meg. Az arcomra adta, mielőtt megkérdeznétek.

img_122_1353015376.jpg

Kisvártatva feltűnt mellettünk a hely legrondább strippere és ajánlgatta az öltánc szolgáltatásukat. Jeleztük neki, hogy később akár választunk valakit, de most egyelőre élvezzük a műsort. Kb. 10 perc elteltével ismét megjelent, akkor már csak direktbe Joshoz beszélt, kérte, hogy vigye el őt egy lap dance-re. Josh kedvesen közölte vele, hogy a feleségével van épp (aki én lennék), és a pénztárcáját is én őrzöm. Erre a lány gyorsan felszívódott. Egy perccel később két nagyon kövér lány ment fel a színpadra neglizsében és táncolni kezdett. Ez volt az a pont, amikor úgy éreztük ideje elhagyni a helyszínt. Hívtunk egy taxit.

16 Tovább »

Hogyan szedjünk fel bombanőket? Íratkozz be egy Pickup Artist tanfolyamra és megtanulhatod!

Mivel a legutóbbi vendégeim megszámlálhatatlan alkalommal mondták el, hogy mennyire jó barátok és mennyire nagyon jól értik egymást, rákérdeztem a tegnap esti vacsoránk közben, hogy miért nem alkotnak egy párt, ha ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Erre higgadtan válaszoltak, hogy nem vonzódnak a férfi testhez, így ez a lehetőség kilőve. Rákérdeztem, hogy hogyan ismerkedtek meg, erre kissé zavarba jöttek, és lehajtott fejjel motyogtak valami olyasmit, hogy "az interneten". Nem hagytam ennyiben a kérdést, és megkérdeztem, hogy milyen tipusú oldalon. Ekkor elmesélték, hogy Daan szervez az otthonában egy Pickup Artist csoportot, ami arról szól, hogy a találkozásuk alatt tréningeket tartanak hogyan szedjenek fel nőket. Ez Daan életében az egyik legcsodálatosabb dolog. Közben kiderült, hogy amíg nem voltam otthon, jártak a szobámban és megtalálták nálam Neil Strauss A játszma című könyvét. Nagyon meglepőnek találták, hogy egy nő egy ilyen könyvet olvasson. Elmondtam nekik, hogy kb. a harmadánál abbahagytam, mert akkora idiótaságnak tartottam az egészet. Nos ez a könyv a pickup artistok bibliája.

A Pickup Artist csoportok lényege, hogy viselkedéstechnikát és helyzetgyakorlatokat modelleznek, amivel gyakorlolhatnak elcsábítási trükköket. Egy trénervezető segítségével növelik az önbizalmukat, bátorítják és tanácsokkal látják el egymást, közös vadászatra indulnak. Ezek a csoportok olyan fiúknak valók, akik a maguk természetes ösztönös viselkedésük erejéből nem képesek ismerkedni, eddig gyakran kudarcot vallottak, lepattantak a kiszemelt nőkről. Számukra talán nagyon hasznos tud lenni. Rajnak, a The Big Bang Theory sorozat egyik tagjának például nem ártana egy ilyen tanfolyam.

pickupartist_big.jpg

22 Tovább »

Akik összekeverik a CouchSurfinget a szexpartnerkeresővel

Vannak olyan CS tagok, akik nem igazán (csak) szállást keresnek az oldalon. Egyrészt onnan lehet őket felismerni, hogy nincsen referenciájuk, miközben már 1-2 éve tagok. Másrészt furcsa levelet írnak. Kaptam egy hete egy úriembertől egy szálláskérést, az illető az adatlapja szerint Londonban született és nőtt fel. MBA diplomával rendelkezik, ennek ellenére a nyelvtanja elég erős kívánnivalókat hagy maga után. (ez arra enged következtetni, hogy az adatlapján is valótlan információkat állít magáról)

Íme a levele: 

Hi Dear
I am planning to visit Budapest, would like to be with someone instead of booking a hotel
I am an engineer but very spiritual at heart,
can cook, :) also I can help you relax as I know meditation, yoga and a very special art of full body massage using ayurvedic oils, that will be my gift to you for showing me your town,

I wouldn’t expect you to spend anything for me and will not be staying for more than 2-3 days in the 1st week of June
also if you ever wanted to visit London, I will be very happy to help you ( you helping me is not a condition, i will host you without any expectation of help from you)
I somehow feel you have a warm heart and hence writing to you
Hugs
Lav

 

Nem válaszoltam :-)

9 Tovább »

couchsurfing

blogavatar

A világ minden pontjáról fogadok utazókat és adok nekik szállást a kanapémon, és én is a couchsurfing.org-ot használom szálláskeresésre a saját utazásaimkor. A CS tapasztalataimat igyekszem megosztani a blogon. A CouchSurfing International Inc. és a blog között nincsen semmilyen intézményes kapcsolat. A vállalat sem a blogot, sem az íróit nem szponzorálja, és semmilyen anyagi juttatásban nem részesíti. I receive travelers from around the world and I provide them with accommodation on my couch. I also plan on using couchsurfing to find accommodation on my own travels. On this blog I write about my couchsurfing experience. There is no institutional relationship between CouchSurfing International Inc. and this blog. The company does not sponsor or pay any compensation to this blog and its authors.

Hirdetés

Facebook

Utolsó kommentek

Itt támogathatsz