Pár hónapja tönkrement a kanapém, azóta a vendégek a földre letett szivacson alszanak. Kell egy új kinyitható kanapé. Elmentünk az IKEA-ba Karafiáth Orsolya művésznővel, és lefotóztuk, hogy melyek jöhetnek szóba. Szerintetek melyik a legjobb? Te melyiken kanapészörfölnél legszivesebben? Vagy melyiket vinnéd haza? Amire a legtöbben szavaztok, azon fognak nálam aludni a vendégeim. 

Friheten. A fekvőfotel részt bal és jobb oldalra is lehet tenni. A fekvőfotel alatt tárolóhely van. Felnyitott állapotban rögzítve marad, így biztonságosan és könnyen lehet be- és kipakolni az ágyneműt. Körbe kell párnázni mindenhol, hogy az összes pontján kényelmes legyen hátradőlni. Bézs, pink és szürke huzattal kapható. Ára: 129 900 Ft. 

kan1ul1.jpg

Ugyanez kinyitva:

kan1fek1.jpg

Karlaby/Killeberg  Aki szereti a kemény ülést és háttámlát, annak remek választás. Szerintem párnákat érdemes a derékaljba tenni a nagyobb kényelem kedvéért. Többféle matract is lehet hozzá választani. Nekem Ransta sötét-szürke huzattal tetszik a legjobban. Ára (ezzel a huzattal): 79 900 Ft

kan3ul1.jpg

És így néz ki kinyitva:

kan3fek1.jpg

Karlstad. Az itt látható képen a kanapé fekvőfotellel látható, de ez konkrétan nem kinyitható (de van kinyitható verzió is). Kellemesen puha az ülése. Miután leültem, azt éreztem, hogy soha nem akarok felállni többé. A karfája kényelmesen vastag és puha, pont könyökre esik. Az ülőrész alatti tárolóban két személy számára elegendő paplan és párna fér el. Kilenc féle huzattal kapható, nekem a belinkelt Bladáker kék bézs tetszik a legjobban. A kinyitható verzió ára (ezzel a huzattal) 189 900 Ft. 

kan2ul2.jpg

Így néz ki a kinyitható verzió fekvőfotel nélkül:

karlstad.jpg

És ilyen kinyitva: (ára fehér huzattal 199 900 Ft)

kan4fek1.jpg

Kivik. 3 személyes 8 különböző huzattal kapható. Hosszú kényelmes párnái vannak, A karfája alacsonyan ül. Impozáns méretű ülőbútor sorozat puha, mély ülőfelülettel, és kényelmesen megtámasztja a hátat. A karfa belsejében lévő beépített tárolóban például ágynemű tárolható. Ezt sajnos nem fotóztuk le. Ára blekinge fehér huzattal 229 900 Ft. 

kivik11.jpg

 

És így néz ki kinyitva:

kivikkinyit3.jpg
Moheda. A fekvőrészt bal és jobb oldalra is helyezhető. Kicsit kemény, de kényelmes.
Ára blekinge barna huzattal : 119 900 Ft

kan5ul1.jpg

Kanapé Orsi nélkül:

Mi nem nyitottuk ki, de így néz ki fekvőben:

mohedafekvo.jpg 

 

Melyik kanapét vigyem haza?
  
pollcode.com free polls 

 

Kövess a Facebookon is.