no1.jpegHa úgy kezded a requestedet, hogy "Hi there". Van nevem, sima, és nicknév is, próbáld már meg azt használni.

Ha nincs egy friended és/vagy ajánlásod sem. A szerencsejátékokat sem szeretem, nem rajtad fogok elkezdeni hazárdírozni.

Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy angolul nagyjából helyesen írj, vagy legalábbis leellenőriz(tes)d valakivel. Nyilván a Cartoon Networkon tanultál angolul, és tökéletesen a föld alá dumálod az angol királynőt is, de azért csak felmerül az agyam legeldugottabb szegletében, hogy vajon mi van, ha mégsem?

Ha nem bírsz a hivatalos, erre kitalált formon keresztül kanapét igényelni, csak egy üzenetet dobni.

Ha nincs kitöltve legalább közepesen a profilod.

Ha egy nappal előtte írsz. Bármilyen hihetetlen is, megvan az életem, és én megértem, hogy sürgős, meg, hogy megvan a szépsége, hogy nem tudod, mi lesz holnap, nálam ez nem játszik - persze másnál simán lehet, hogy igen.

Ha E/3-ban írsz. Lehet xy érdekes személynek tűnik, de ezt a megfogalmazást én nem érzem olyannak, amit magamra tudnék venni.

Ha nincs fenn profilképed, vagy csak egy fotód, azon is ellenfényben, és árnyékban vagy, kapucnival a fejeden, félprofilból.

Lehet próbálkozni egy hétig is maradni, de azért lássuk be, mindkét oldalról unalmas lehet két éjszakánál több ugyanannál a személynél.

És végül: ha látszik, hogy csak sablonszöveget másolsz be mindenhová. És nehogy azt hidd, hogy nem jövök rá, mert de.