Sziasztok, szeretnék Nektek bemutatkozni, speed vagyok, a CS blog újdonsült társszerkesztője. Amit tudni kell rólam, az annyi, hogy lassan már hét éve blogolok/írok több-kevesebb sikerrel, és most ide is fogok alkotni pár cikket, annak függvényében, hogy épp történt-e valami releváns esemény díványszörfölési szempontból.

A regisztrációm a Couchsurfingre még tavaly történt, akkor ki is kértem a képeslapot, ami valahogy elfelejtődött, azóta váltottam egy albérletet is, szóbal valószínűleg ott maradt (ez egy CS módszer, amivel arról bizonyosodhatsz meg, hogy mennyire valós/alátámasztott az a személy, akivel épp kapcsolatban vagy, de erről később). Szóval idén, épp március idusán beszélgettem erről a futásmérés istennőjével, Gabival, amikor is bevillant, hogy nekem is van egy accountom. Nosza, rohanás haza, refresh.

Ekkor kicsit rendberaktam a profilomat is, fel és kitöltöttem mindent amit lehet. Külön vicces, ha a melóhelyemen esetleg benézek, akkor rögtön betesz Londonba az ottani szerver miatt, itthonról pedig szerinte a nyolcadik kerület az egyenlő Jászkarajenővel. Ez amúgy csak ott játszik, hogy mindig az IP-cím alapján kitalált lokáció alapján ajánl neked a kezdőlapon programokat.