Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

800 képeslap a világból

Egy évvel ezelőtt a 31 éves Beatrice Cinnirella jónéhány CouchSurfing város csoportjába posztolt egy levelet:

A nevem Beatrice, szícíliai vagyok és Ragusa tartományban élek. Van egy álmom!

Szeretnék a világ minden pontjáról képeslapot kapni. Szeretnék új helyeket megismerni, amiket soha nem fogok tudni meglátogatni, de így azt érezhetem, hogy a világ látogat el hozzám.

Egy évet fogok várni a képeslapokra, amikből egy szuper freskó állhat össze, amit később megosztok az interneten, és ezzel megmutathatom, hogy az Egyesült Világ lehetséges.

Ha egyetértesz a kívánságommal, és akarsz és tudsz is segíteni, kérlek küldj nekem egy privát üzenetet és örömmel fogok válaszolni neked.

Köszönöm a figyelmet.

Ciao, Beatrice C

PostcardProject.jpeg

0 Tovább »

Egy zenész kanapészörfös lakáskoncertjei New York Cityben

Öt héttel ezelőtt a 26 éves énekes-dalszerző Gideon Irving görkorcsolyázott maga előtt tolva egy bevásárlókocsit tele hangszerekkel, Marissa Washington Heights-i otthona felé tartva, New York Cityben. A "Stay Put" nevű koncertsorozata első állomása felé igyekezett. Harminc manhattani és brooklyni otthonokban ad házikoncertet, amit ő maga "Stove Top Folk"-nak nevezett el.

Celia-Hot-Breakfast.jpeg

/NYC-i koncert valaki nappalijában/

Tavaly egy kerékpárral áttekert Új-Zélandon és 80 koncertet adott családok lakásaiban. A három hónapos útja alatt háromtól negyven fős közönség előtt játszott hátsó kertekben, hálószobákban, konyhákban, nappalikban és garázsokban.

3 Tovább »

Érdekes CS infografika- petrai barlanglakásban is találhatunk kanapét

Néhány izgalmas adatot böngésztem ki a lenti infografikából.

  • 3 couchsurfer 4 kontinenst és 51 országot utazott be taxival adománygyüjtés és világrekord felállítás célból. Ugyan a taxi számla vagy a begyüjtött pénz volt a magasabb?
  • A Déli-sarkvidéken 44 CS tag fogad vendégeket. Petraban 41 tag hostol vendégeket, az egyikük egy barlanglakásban.
  • Az egyik tag 689 éjszakát szörfölt mások kanapéján és az egyik host 2593 éjszakára adott szállást vendégeinek.
  • 4.8 millió CS tag van, 93 ezer városból és 207 országból.
  • A surferek háromnegyede 18 és 29 éves korosztályba tartoznak, 366 nyelven beszélnek, 53 százaléka férfi és 47 százaléka nő.
  • A legnagyobb CS tagság az Egyesült Államokban van.
  • 300 városban van heti CS találkozó
  • A tagok 46 százaléka hostol vendégeket. A többi utazik vagy csak találkozókra jár vagy inaktív.

Ha nem tudtok minden adatot elolvasni, itt látszik nagyobban is.

11 Tovább »
12
»

couchsurfing

blogavatar

A világ minden pontjáról fogadok utazókat és adok nekik szállást a kanapémon, és én is a couchsurfing.org-ot használom szálláskeresésre a saját utazásaimkor. A CS tapasztalataimat igyekszem megosztani a blogon. A CouchSurfing International Inc. és a blog között nincsen semmilyen intézményes kapcsolat. A vállalat sem a blogot, sem az íróit nem szponzorálja, és semmilyen anyagi juttatásban nem részesíti. I receive travelers from around the world and I provide them with accommodation on my couch. I also plan on using couchsurfing to find accommodation on my own travels. On this blog I write about my couchsurfing experience. There is no institutional relationship between CouchSurfing International Inc. and this blog. The company does not sponsor or pay any compensation to this blog and its authors.

Hirdetés

Facebook

Utolsó kommentek

Itt támogathatsz